Vicente Cantatore en una imatge d'arxiu (Efe)
Futbol

Mor Vicente Cantatore

El Reial Valladolid està de dol per la mort de qui va ser el seu entrenador i una de les "persones clau" en la història de club

Redacció Esport3Actualitzat

L'exjugador i exentrenador argentí, nacionalitzat xilè, Vicente Cantatore ha mort als 85 anys, després d'una llarga malaltia. Durant la seva trajectòria professional, va dur el Reial Valladolid a disputar una final de Copa del Rei davant el Reial Madrid, i va aconseguir jugar a Europa en dues ocasions.

Cantatore es va guanyar l'afecte dels aficionats per la passió que transmetia a l'hora de dirigir els seus jugadors, i la seva manera de veure el futbol, ​​centrada en el factor humà. A Valladolid, va portar a la màxima expressió la seva capacitat de treure el màxim rendiment de la plantilla a través de la motivació.

Va dirigir el club a la temporada 1985-1986 i hi va tornar el 1987. Més endavant, tornaria a la banqueta blanquivioleta en la temporada 1996/97, aconseguint disputar la Copa de la UEFA. Cantatore també va ser entrenador del Sevilla i el Betis, entre altres equips.

Aquest divendres, el club en què va fer història ha volgut acomiadar-se'n a través de les seves xarxes socials, amb un afectuós "Adeu, don Vicente".

 

 

Anar al contingut