El CFS L'Àtic de Sabadell ha lamentat la mort del jove jugador (@elaticofsc)
Futbol sala

Mor un jugador després d'un cop al cap durant un partit a Sabadell

El seu club, el CFS L'Àtic de Sabadell, ha confirmat la mort del noi de 19 anys, causada per un xoc fortuït amb un contrari

Redacció Esport3/AgènciesActualitzat

Un jugador de futbol sala de Sabadell, Raül Jurado, ha mort aquest dilluns després de patir un fort cop al cap durant el partit que el seu equip, el CFS L'Àtic de Sabadell, va disputar diumenge contra l'Sports Sala Santa Perpètua.

El club sabadellenc ha confirmat a través d'un comunicat a les xarxes socials del club la mort de Raül, de 19 anys, arran del fort cop després d'un xoc fortuït amb un contrari.

El comunicat assenyala que diumenge "Raül Jurado Calvo va rebre un fort cop al cap durant el partit de lliga". "Malgrat la ràpida actuació del públic i dels serveis mèdics, res no s'ha pogut fer per revertir la situació i el Raül ens ha deixat aquest dilluns", afegeix.

El missatge expressa finalment el condol del club: "Jugador, company, germà, fill, amic, lluitador dins i fora de la pista. El teu buit és incalculable, la teva entrega és una inspiració. El teu record perdurarà per sempre lligat a l'escut que vas defensar fins al final".

Diverses entitats s'han fet ressò de la mort d'aquest jugador, entre les quals hi ha la Federació Catalana de Futbol.

Anar al contingut