Luis Gil, jugant amb una pilota en una imatge promocional de LaLiga
Luis Gil, en una imatge promocional de LaLiga
Futbol

Mor Luis Gil, exjugador del Nàstic i director de competicions de LaLiga

El valencià tenia 48 anys i havia militat al Nàstic la temporada 1997-98. La seva carrera havia transcorregut entre Segona i Segona B, però havia debutat a Primera amb el Sevilla i, en retirar-se, havia estat directiu de l'AFE abans de passar a LaLiga

Redacció Esport3Actualitzat

L'exfutbolista valencià Luis Gil Torres ha mort aquest diumenge als 48 anys a causa d'una malaltia, segons ha informat el president de LaLiga, Javier Tebas, a través d'una piulada a la xarxa social X.

Com a futbolista, Gil havia despuntat a l'equip del seu poble, l'Atlético Vallbonense de la Pobla de Vallbona (Camp de Túria), fins al punt de cridar l'atenció del Mallorca, que el va incorporar al seu futbol formatiu. Va debutar a Segona amb els mallorquins (1996-97) i, la temporada següent, després d'un pas pel Logronyès, va militar mitja temporada al Club Gimnàstic de Tarragona, a les ordres de Paco Martínez Bonachera. Davanter centre, va marcar 7 gols en 21 presències amb els granes. Més tard va passar pel Múrcia, el Sevilla (amb qui va debutar a Primera), el Poli Ejido, l'Elx, el Tenerife, l'Alacant i l'Alcoyano. Al Collao es va retirar, el 2010, per passar a ser gerent i membre de la Junta Directiva de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), càrrec que va ocupar durant sis temporades abans d'esdevenir director de competicions i de l'oficina del jugador de LaLiga. 

Gil, de qui un bon nombre de clubs ha destacat la bonhomia i el tracte proper amb els futbolistes, estava casat i tenia dos fills.

Anar al contingut