Futbol

Mor Jordi Pitarque, futbolista del Reus, per una aturada cardiorespiratòria

Dia de dol al futbol català. Aquest dilluns ha mort, a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el futbolista del Reus Deportiu Jordi Pitarque. El davanter, de 23 anys, havia patit tres aturades cardiorespiratòries. Pitarque va participar diumenge en el partit de Tercera Divisió entre el Reus i el Prat sense cap problema físic. Pitarque, natural de l'Ampolla, havia superat totes les proves mèdiques que li havien practicat des que va fitxar pel Reus, l'estiu de l'any passat, procedent de l'Amposta.

Actualitzat
Diumenge no va acabar el partit de Tercera Divisió entre el Reus i el Prat, però no per cap motiu físic, sinó perquè va ser expulsat per doble targeta groga. Aquest dilluns, a casa seva, ha patit una arítmia cardíaca, que se li ha repetit mentre el traslladaven a l'hospital de Tortosa. Els metges l'han tingut unes quantes hores en coma induït, però no li han pogut salvar la vida.
 
Pitarque, natural de l'Ampolla, va fitxar pel Reus l'estiu de l'any passat després d'haver superat amb èxit totes les proves mèdiques i d'esforç que se li van practicar. Anteriorment, havia jugat a l'Amposta, a la Pobla de Mafumet i als equips inferiors del Nàstic.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut