Espanyol

Mor als 78 anys l'expresident de l'Espanyol Ramón Condal

L'empresari del sector de l'alimentació i propietari d'empreses com la cadena de supermercats Condis va ser el màxim dirigent del club blanc-i-blau entre el 2011 i el 2012

Actualitzat

L'expresident del RCD Espanyol, Ramón Condal, ha mort aquest dimarts als 78 anys. L'empresari del sector de l'alimentació i propietari d'empreses com la cadena de supermercats Condis, va ser el màxim dirigent del club blanc-i-blau entre 2011 i 2012 després que Daniel Sánchez Llibre va deixar la presidència.

Condal va entrar a la directiva de l'Espanyol la dècada dels 80, durant la presidència d'Antoni Baró. El 1993 va entrar al consell d'administració amb Francesc Perelló, després de la dimissió de Juli Pardo. Després de molts anys ocupant diferents càrrecs dirigents al club blanc-i-blau, el 2011 va fer realitat el seu somni i va accedir a la presidència del club. Va estar dos anys al càrrec i a l'octubre del 2012 va presentar la dimissió. Fa poc, va vendre el seu paquet accionarial en benefici de Rastar Group.

Poc després de confirmar-se la mort de Condal, el RCD Espanyol ha lamentat el traspàs de l'expresident blanc-i-blau amb un missatge al seu compte oficial de Twitter.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut