Nico, durant un partit amb el Porto d'aquest curs
Nico, durant un partit amb el Porto d'aquest curs
barça

Missatge de Sérgio Conceiçao a Nico: "Jugar al Porto no és fàcil encara que vinguis del Barça"

L'entrenador dels lusitans defensa que el migcampista traspassat a l'estiu es troba en procés d'adaptació

Redacció Esport3Actualitzat

Des de fa 7 anys entrena el Porto, on també va jugar en dues etapes. Si algú sap què es necessita per triomfar amb els dragons aquest és Sérgio Conceiçao. El tècnic admira Xavi, però no per això renuncia a desbancar el Barça del primer lloc del grup H de la Champions. A les seves files, a més, compta des de l'estiu amb un migcampista format a la Masia, Nico González.

El gallec, comprat per 8,5 milions i per qui el Barça es va guardar una opció de recompra de 30, no està comptant amb gaires minuts. Divendres tampoc va ser titular a la Copa lusitana davant un rival de quarta categoria. Per Conceiçao, tot és qüestió de temps: 

"Jugar al Porto, encara que hagis estat format al Barça, al Madrid o al Bayern de Múnic no és fàcil, no són faves comptades. Des de la seva arribada, Nico ha fet el seu recorregut, ha jugat minuts minuts. En tindrà més al futur. Potser dimarts, qui ho sap? Té molta qualitat, estem molt contents amb ell. Els altres jugadors que han arribat també tenen un període d'adaptació. Compto amb ell."

No ho ha dit en la prèvia del partidàs de dimarts a Montjuïc, però alguns analistes que segueixen el Porto apunten a un altre motiu de la poca presència del fill de Fran González. L'entrenador de 49 anys exigeix molta intensitat als seus.

Sérgio Conceiçao, a Barcelona aquest dilluns
Sérgio Conceiçao, a Barcelona aquest dilluns (EFE)
Anar al contingut