El somni olímpic de Miquel Travé

El piragüista urgellenc competirà per primer cop en uns Jocs Olímpics, on buscarà la somniada medalla
Redacció Esport3 Actualitzat

Miquel Travé, piragüista de 24 anys nascut a la Seu d'Urgell, participarà aquest estiu en els seus primers Jocs Olímpics. L'urgellenc es prepara per a un repte majúscul a París, on buscarà complir un nou somni i poder emportar-se una medalla a casa.

"És un somni que sempre havia tingut, poder assistir a uns Jocs Olímpics. Ara que ja estic classificat, toca donar el millor de mi mateix", ha explicat Travé

El piragüista porta tota la vida remant en el Parc Olímpic del Segre amb el Club Cadí

"El Parc Olímpic del Segre, aquí a la Seu d'Urgell, ha sigut la meva infància. He passat moltes hores aquí, he après a remar aquí. Em ve de família i de sang des de petit", ha explicat 

La seva entrenadora, Anais Bouchet, destaca les habilitats del català i el veu més que preparat de cara als Jocs Olímpics:

"És una persona que sent l'aigua, que sent la seva piragua. Destaco la seva qualitat mental, és un competidor nat. Crec que pot fer un bon paper a París."

Altres competicions

L'any passat va competir en els Jocs Europeus a Cracòvia i va aconseguir la medalla de plata. Per altra banda, també va disputar, fa uns mesos, la Copa del Món a prop de París, en el mateix lloc on se celebraran els Jocs Olímpics. Travé va guanyar la medalla de bronze. Ara, els esforços del piragüista se centren a memoritzar el canal de París.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut