(EFE)
Girona

Míchel: "Stuani portarà el braçalet al primer partit de la història del Girona a Europa"

El tècnic gironí elogia Stuani i el treball de tot l'equip, que està a punt de fer història a Europa

Redacció Esport3Actualitzat

Els tres punts vitals del Girona després de guanyar el Betis (3-2) han servit, entre altres coses, per omplir de paraules d'orgull i satisfacció Míchel cap als seus jugadors. Especialment, cap a Stuani, que ha salvat el partit al tram final marcant el gol de la victòria en temps afegit: 

"Cristhian és el jugador més important de la història del club i ho continua demostrant. Es mereix tot el que li està passant i Stuani portarà el braçalet al primer partit de la història del Girona a Europa"

L'admiració dels seus companys

Míchel no és l'únic que parla en positiu de Stuani. Els seus companys, com Iván Martín, també ho fan. Les paraules d'admiració són evidents, i justament avui, després del partit contra el Betis a Montilivi, Martín ha dit que el davanter és una figura clau per a l'equip, ja que apareix en el moment més important. I ho ha dit així:

"...apareix el de sempre, que està casat amb el gol"

El somni, a tocar

Els tres punts també han servit per fregar el gran somni del Girona, que és Europa. Ho tenen a tocar, i això és el que més valora Míchel, a falta de vuit partits per acabar la Lliga

I pensant en aquest gran somni, el Girona s'oblida d'altres fites com, per exemple, que Míchel aconsegueix el primer triomf davant de Pellegrini

"L'objectiu de la Champions és tan gran que els altres objectius sembla que es queden petits. Són petits objectius que anem aconseguint i el nivell d'aquest equip és bestial, per això estic tan content amb el nivell de l'equip. Nosaltres, amb la nostra idea, hem anat a buscar-los."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

El resum del partit, aquí:

 

Anar al contingut