Futbol

Míchel: "Fins que no ens van empatar no vam ser agressius. Això no pot ser"

L'entrenador vallecà prepara el partit de dissabte contra el Cadis, a Montilivi, on el Girona necessita recuperar el camí del triomf

Redacció Esport3Actualitzat

5 derrotes consecutives fora de casa han deixat tocat el Girona, que duia una molt bona dinàmica. Aquest cap de setmana tornen a Montilivi, però Míchel no ha deixat de donar voltes al que va passar en l'últim partit, contra l'Atlètic de Madrid, quan es van avançar amb un gol matiner de Dovbyk, que no va servir per aconseguir un resultat positiu. La derrota del Metropolitano va deixar un punt de preocupació en l'entrenador, per l'actitud dels seus jugadors.

"Fins que no ens van empatar, no vam ser un equip agressiu. No podem trair la nostra manera de jugar. No em va agradar i no es pot repetir. Quan penses en el resultat t'allunyes del present, t'allunyes de la realitat. Quan els jugadors se centren en el joc, donen la seva millor versió."

Els gironins reben dissabte el Cadis, equip que ocupa posicions de descens. Míchel ha advertit que serà un duel molt complicat, però que no es pot qualificar de partit trampa, perquè ja en coneixen les dificultats.

"El Cadis és un equip que fa coses bé. Amb Mauricio Pellegrino ha mantingut el 4-4-2 i té jugadors perillosos. Juanmi està en un bon moment de forma, suma 4 porteries a zero. És un equip molt perillós. Haurem de fer un gran partit i ser nosaltres mateixos. Tothom s'hi juga molt, en aquest final de temporada."

 

El tècnic del Girona ha reiterat el seu desig de jugar la Champions, amb el Girona, la pròxima temporada.

"Dimarts vaig ser a Montjuïc, veient el Barça-PSG, i, per mi, és un somni jugar la Champions. És el millor escenari en què un entrenador pot estar. És un somni que som capaços d'aconseguir."

 

Aquest matí, tant Tsygankov com Stuani no s'han pogut entrenar amb l'equip. Sí que ho ha fet el jove del filial Carles Garrido, que ha marcat 14 gols en 13 partits aquesta temporada. Si els dos futbolistes segueixen sense recuperar-se del tot, podria entrar en la convocatòria.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut