Motor

Meta Campos fitxa el pilot indi Karun Chandhok i canvia el nom per Hispania F1

Ningú sabia si Meta Campos podria disputar el Mundial de Fórmula 1. La frustrada compra de l'equip, la sortida del fundador Adrián Campos, la futura adquisició per part de Volkswagen, totes aquestes informacions semblaven apuntar cap a la desaparició de la primera escuderia de capital espanyol però aquest dimarts el principal patró de l'equip ha donat un cop d'efecte rebatejant l'escuderia i fitxant el segon pilot. L'empresari José Ramón Carabante ha anunciat que l'equip es dirà Hispania F1 i ha fet públic que l'indi Karun Chanhok acompanyarà Bruno Senna en la graella. Dijous presentarà els monoplaces.

Actualitzat
L'Hispania F1, que adopta el nom de Grup Hispania, conjunt d'empreses del qual és propietari Carabante, va contractar fa diverses setmanes Bruno Senna, nebot del mític Ayrton Senna, i completarà l'equip de pilots amb Chandhok, que precisament va ser el seu company a l'escuderia iSport International de la categoria GP2.

D'aquesta manera, es descarta la contractació de l'argentí José María "Pechito" López i la del veneçolà Pastor Maldonado, els noms dels quals van sonar amb força per formar part de l'equip. En l'acte de dijous a més es descobriran els dos cotxes de l'escuderia, que tenen motor Cosworth muntat sobre escuderia Dallara.
Anar al contingut