Carlos Soler ha estat l'autor del primer gol del partit entre el València i el Manchester United (EFE)

Mestalla priva del liderat al Manchester United (2-1)

Els de Mourinho no aprofiten l'ensopegada de la Juve a Berna (també 2-1) i cauen pels gols de Carlos Soler i Jones, en pròpia porteria

Oriol VidalActualitzat

La derrota del United s'ha començat a escriure als 17 minuts. Piccini, que ha firmat la seva millor actuació des que és al València, s'ha internat per la dreta i el mal refús de la defensa l'ha interceptat Carlos Soler, que ha batut el Chiquito Romero amb un xut sec creuat. Aire per a Marcelino, que, després de ser esbroncat en els dos últims partits, avui ha fet gaudir Mestalla. L'àrbitre també hi ha ajudat: als 26 minuts ha passat per alt la intercepció amb la mà de Diakhabi d'un xut de Juan Mata, que avui tornava al temple valencianista.

La producció del València ha estat fluida, probablement més motivat per l'entitat del rival que per la possibilitat de ser cap de sèrie al sorteig de la Lliga Europa. El segon gol valencianista podria haver arribat en tres ocasions molt clares: una d'un inspirat Soler (m.32) i dues de Michy Batshuayi, enèrgic però poc precís en dues ocasions (minuts 30 i 43). Dels 'red devils', en canvi, molt poc rastre. L'única opció dels de Mourinho, a la sortida d'un còrner superada la mitja hora: Fellaini ha rematat cap a la posició de Pogba i el francès ha perdonat enviant la pilota fora amb tot a favor.

Les misèries del United s'han tornat més crues a la represa. Una passada en profunditat de Soler cap a Batshuayi ha acabat en una imprudent i fatal passada en pròpia porteria de Phil Jones, que ha enxampat Romero a mitja sortida. Ideal escenari per al València, que ha fregat el tercer amb un xut de Ferran Torres. El United de les remuntades ha tret el cap a quatre minuts per al final, amb Rashford reduint distàncies amb un excel·lent cop de cap. Però Mata no ha estat tan encertat en l'afegit i la victòria s'ha quedat a la ciutat del Túria. Mala imatge del United i gran oportunitat perduda.

La Juventus ensopega amb el Young Boys

A Suïssa ha caigut, també per 2 a 1, la Juventus, contra el Young Boys. Guillaume Hoarau ha fet els dos gols locals i els d'Allegri només han pogut reduir distàncies amb un gol de Dybala a deu minuts per al final. Els dos marcadors han deixat les coses com estaven i la Juve passa com a primera de grup i el United com a segon.