Leo Messi i Robert Lewandowski en el seu cara a cara més tens (Reuters)
Futbol

Messi reconeix la tensió amb Lewandowski i n'explica els motius

L'argentí explica per què es va enfadar amb el polonès: "Em va molestar el que va dir"

Redacció Esport3Actualitzat

La relació entre Leo Messi i Robert Lewandowski, dos dels futbolistes més destacats dels últims lustres, va tocar fons durant el Mundial de Qatar. El que fins ara era només una percepció, fruit de les imatges que va donar l'Argentina-Polònia de la fase de grups, ho ha confirmat ara el jugador de l'Inter Miami en el documental "Campions, un any després" de Star+. Messi fins i tot ha admès que el va driblar expressament "perquè era ell".

La tensió entre les dues estrelles té el seu origen en el discurs de Leo Messi durant la gala de la Pilota d'Or del 2021. L'argentí va posar en valor el rendiment de Lewandowski i va dir hauria d'haver guanyat el guardó del 2020 (no atorgat a causa de la covid-19).

"Tothom estava d'acord que l'any passat vas ser el guanyador i crec que France Football t'hauria de donar la Pilota d'Or. Crec que te'l mereixes, te'l vas guanyar l'any passat."

El que era un elogi va acabar molestant Lewandowski, que va denunciar la hipocresia de Messi per no haver-lo votat en els premis The Best: "M'hauria agradat que les seves paraules fossin honestes i no una cosa buida."

Les declaracions del polonès no van agradar gens al crac argentí, tal com ha reconegut ara públicament.

"Em va molestar. Quan vaig guanyar la Pilota d'Or i vaig dir el que vaig dir és perquè ho sentia de debò. Que ell parlès d'aquella manera em va molestar."

Tot i això, Messi també ha reconegut que això ja és aigua passada i que la seva relació actual és bona.

"Després ens vam creuar i vam quedar que havia estat un malentès. Va marxar a Barcelona, vam parlar de moltes coses del club i de la ciutat i tot va quedar bé."

Després de la confessió de l'argentí, la xarxa ha recuperat les imatges d'aquell partit del Mundial entre l'Argentina i Polònia. El seu enuig amb Lewandowski és evident i, com ell mateix ha reconegut, el busca per intentar-lo regatejar.

 

Anar al contingut