Barça

Messi: "No sé si la directiva va fer tot el que va poder per fitxar Neymar"

Leo Messi, tot i reconèixer les dificultats que impliquen negociar amb el PSG el fitxatge d'un jugador, afirma que no sap si el Barça va fer tot el possible per portar Neymar de retorn al Camp Nou. El crac argentí, en declaracions al diari Sport, explica que durant tot el procés va tenir fil directe amb el davanter brasiler, però desconeix com es van portar les negociacions des de la directiva blaugrana

Jordi BentanachsActualitzat

No ho especifica, però se li entén. Leo Messi somiava amb Neymar altre cop de blaugrana. L'argentí es mostra comprensiu amb els aficionats que no volien que tornés a can Barça per la manera com va marxar el brasiler al PSG, però pensant des d'un punt de vista esportiu creu que l'equip hagués estat encara millor.

"Per com va anar i com ens va deixar. És normal i lògic que hi hagi molta gent que no vulgui que torni, però pensant-ho a nivell esportiu, per a mi Neymar és un dels millors del món i òbviament el nostre equip hagués augmentat les possibilitats d'aconseguir els resultats que tots volem."

Sobre les negociacions, Messi tenia informació de primera mà del crac brasiler i llegia la premsa. De la directiva no en sabia res.

"Cada dia sortien coses diferents i mai sabies la veritable realitat del negoci. No ho sé, sincerament no sé si va fer tot el possible. No sé el que passava dins de la directiva. Sé el que parlava amb Ney, el que m'explicava ell de com anaven les coses. Tenia moltes ganes de venir. No sé si el club realment volia o no. També entenc que és molt difícil negociar amb el PSG".

Mentre que des del club no es tanca la porta a fitxar Neymar al mercat d'hivern, Messi dona ara per ara el tema per liquidat.

"No vaig parlar amb ell després que es va acabar tot aquest serial."

Capítol tancat o final de novel·la. El temps ho dirà.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut