Futbol

Leo Messi explica per què va triar l'Inter Miami

L'astre argentí ha parlat per primera vegada des que va anar als Estats Units

Redacció Esport3Actualitzat

Expectació màxima a Miami per assistir a la primera conferència de premsa de Leo Messi des que va aterrar a l'MLS. El millor jugador de la història encara no havia parlat com a jugador de l'Inter Miami, i la sala de premsa s'ha quedat petita per acollir tots els periodistes que hi volien ser.

L'astre argentí ha comparegut en la prèvia de la final de la Leagues Cup, la primera que disputarà amb el seu nou equip. El jugador argentí ha aprofitat l'ocasió per expressar la seva bona adaptació a Miami, la qual cosa ha contraposat a la seva experiència a París: "El canvi al PSG va ser d'un dia per un altre. Es va fer complicat aquell canvi, però aquí a Miami és tot el contrari."

Messi ha explicat també per què va optar per jugar als Estats Units, en una Lliga en creixement però encara lluny de les millors.

"Jugar en aquest país sempre ha estat al meu cap, sempre ho he tingut en ment i ara estic gaudint del moment. La meva decisió va passar per moltíssimes qüestions, ens ho vam pensar i vam decidir amb la meva dona. Els meus fills també van formar part de la decisió. Simplement vaig venir aquí per continuar gaudint del futbol i vaig elegir aquest lloc per aquest moment."

La Pilota d'Or, secundària

Tot i completar un any irregular amb el PSG i marxar els Estats Units, les opcions de Messi de guanyar la seva vuitena Pilota d'Or continuen intactes. El jugador argentí, però, ha volgut restar importància al guardó i creu que després de guanyar el Mundial ja ha guanyat tot el que havia de guanyar.

"Durant la meva carrera ho he dit moltes vegades: la Pilota d'Or és important pel que significa. Pel seu reconeixement, és un dels premis més bonics del món en l'aspecte individual. Però mai li he donat importància, entre cometes, als premis individuals. El més important sempre han estat els premis col·lectius. He tingut la sort de guanyar-ho tot durant la meva carrera, i el Mundial era el que em faltava. Per això, ara, després de Qatar, penso molt menys en aquest premi. Ara estic gaudint del meu moment. No penso en la Pilota d'Or. Si arriba, bé, i si no, estic satisfet d'haver aconseguit els meus objectius i ara en tinc uns altres amb aquest club. Vam venir per això, per ajudar el club a aconseguir títols i en l'aspecte personal també penso en això."  

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut