Messi desferma la bogeria amb un gol a l'últim minut en el debut amb l'Inter Miami

El crac argentí dona la victòria a l'equip de Florida amb un gol de falta marca de la casa

L'expectació per veure el debut de Leo Messi amb la samarreta de l'Inter Miami era molt gran, i al final no ha decebut ningú. Amb l'atenta mirada d'estrelles mundials com LeBron James o Serena Williams, i milers d'espectadors que han pagat preus desorbitats per veure el millor jugador del món, Messi ha posat èpica en la seva primera aparició amb l'equip del Tata Martino.

No ha estat titular, però no li ha calgut per decidir el partit a l'últim minut, i de falta. Espectacular llançament seguit d'una celebració a l'altura per segellar el triomf de l'equip rosa per 2 a 1 contra Cruz Azul a la Leagues Cup.

L'exblaugrana ha entrat al minut 54 de partit, quan l'equip de Florida guanyava per 1 a 0. Els visitants han aconseguit el gol de l'empat i ja a les acaballes del partit, al minut 94, Leo Messi ha fet un golàs de falta directa que donava el triomf al seu equip.

Després del debut, Messi ha assegurat que ha estat "un partit molt bo" i que volien donar la victòria a l'afició.

"M'ha quedat l'última i ho he intentat, com sempre. He tingut sort que el porter no hi ha arribat. Una alegria enorme aconseguir aquest primer triomf."

En el seu primer partit, Messi ja ha lluït el braçalet de capità.

Debut de Busquets

Sergio Busquets, que també debutava avui, ha jugat els últims 35 minuts del partit.

Messi i Busquets, junts al camp en el seu debut amb l'Inter Miami
Messi i Busquets, junts al camp en el seu debut amb l'Inter Miami (Reuters)

Expectació fora de mida

LeBron James, Tom Brady o Serena Williams, i famosos i artistes com Becky G, Kim Kardashian o Marc Anthony no s'han perdut el debut de Messi.

Mòbil en mà, tots volien una foto del nou ídol de Miami.

Messi ha celebrat la seva obra d'art abraçant la seva família.

A post shared by Major League Soccer (@mls)

El seu excompany Kun Agüero no s'ha volgut perdre el partit, i ha viscut d'aquesta manera el gol de Messi:

Excompanys com Arturo Vidal l'han qualificat "d'extraterrestre".