Dennis i Mireia en un moment del seu exercici
Dennis i Mireia en un moment del seu exercici (EFE)

Medalla de plata per als catalans Dennis i Mireia als Mundials de natació artística

És la segona medalla per a Dennis González, que ja havia obtingut la plata amb el solo lliure

Redacció Esport3Actualitzat

S'ha acabat la competició de natació artística als Mundials de natació de Doha i en l'última jornada gran notícia per a la parella catalana formada per Dennis González i Mireia Hernández. Han aconseguit la medalla de plata en la final del duet mixt lliure. Venien de la segona posició en la preliminar i han mantingut aquesta plaça amb un exercici de molt dinamisme, al ritme de hip-hop i amb la música de la pel·lícula "Step up". Només els ha superat la parella xinesa formada per Wentao Cheng y Haoyu Shi. Recordem que Dennis González i Mireia Hernández havien estat quarts en la final de l'exercici tècnic a Doha. I amb aquesta medalla, milloren el bronze en el lliure de l'últim Mundial de Fukuoka. El nedador de Rubí torna cap a casa, amb dues medalles, després de la plata en el solo lliure.

 

És la sisena medalla de la delegació espanyola, la quarta en aquest Mundial, després de la plata aconseguida per l'equip tècnic, Dennis González a solo lliure, el bronze d'Alisa Ozhogina i Iris Tió, al duo tècnic. Les altres dues les han obtingut María de Valdés, una plata als 10 km de natació en aigües obertes, i l'històric bronze d'Adrián Abadía i Nico García al trampolí 3 m sincronitzats, la primera medalla espanyola en aquesta categoria en un Mundial a la història.

Al duet lliure, els asiàtics Wentao Cheng i Haoyu Shi han sumat 224,1437 punts, i els espanyols n'han sumat 208,3583. La lluita pel bronze ha estat més renyida entre els mexicans Trinidad Meza i Diego Villalobos, amb 192,5772 punts, i els colombians Jennifer Cerquera i Gustavo Sánchez, que han anat fins als 191,8729.

 

L'actuació del duet Dennis i Mireia

L'exercici de Dennis González i de Mireia Hernández es basa en una composició de hip-hop, extreta de la pel·lícula 'Step up'. És una rutina nova, que han estrenat en aquest Mundial, amb una música molt animada que els permet una coreografia molt dinàmica, forta i amb un bon nivell tècnic.

 
Anar al contingut