Futbol

Mbappé es va oferir al Barça, però va ser descartat

El Barça va tenir bloquejat durant una setmana el jove prodigi francès, però va descartar l'operació confiant que Neymar no marxaria i va prioritzar Dembélé

Xavier TorresActualitzat
El Barça inicia la pretemporada de gira pels Estats Units. El passat mes de juliol, sacsejat per la notícia que Neymar ha pactat la seva marxa al PSG. Lluny, la nova sensació del futbol europeu, Kylian Mbappé, s'entrena amb el Mònaco tot i que ja ha decidit marxar. El príncep Albert ha autoritzat la seva sortida i es fa saber que el futbolista és al mercat.

Els grans clubs comencen a moure's. El PSG d'Al-Khelaifi el vol però el Mònaco prefereix no entregar la seva estrella al seu màxim rival a la Lliga francesa. El Reial Madrid es mostra interessat però a Mbappé li fa vertigen haver de competir amb la BBC. Florentino no pot progressar en les negociacions.

Josep Maria Bartomeu, dos directius més, Javier Bordas i Silvio Elias, i el responsable dels esports professionals, Albert Soler, reben una trucada des de Barcelona. Els fan saber l'interès de Mbappé per fitxar pel Barça. A més, un representant ha bloquejat durant uns dies la possible sortida del jugador cap a qualsevol altre club. Només cal que el president del Barça truqui al pare del futbolista francès per iniciar la negociació. Dues condicions: que Neymar marxi del Barça i començar a discutir un traspàs a partir de 120 milions d'euros. Bartomeu, però, no vol cap soroll que pugui molestar Neymar. Encara espera que es quedi al Barça.

Bartomeu trasllada la informació a la Secretaria Tècnica, però Pep Segura i Robert Fernández li comuniquen que prefereixen Ousmane Dembélé i que refusen l'opció Mbappé. El dia 3 d'agost Neymar oficialitza el seu fitxatge pel PSG. Tot i que el pare de Mbappé rep la pressió dels grans clubs encara demana una conversa amb el Barça. El directiu Javier Bordas arriba a parlar-hi per telèfon però davant de l'evident desinterès, el jove futbolista francès decideix orientar el seu futur cap al PSG. El passat dia 28, Dembélé es va presentar com a nou a jugador del Barça.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut