Marta Torrejón, en una acció de joc amb el Barça
La blaugrana està a les portes de guanyar la tercera Champions amb el Barça (EP)
Barça

Marta Torrejón: "En algun moment ens hauria anat bé un cop de mà dels futbolistes homes"

La segona capitana del Barça se sincera en una entrevista a "El suplement", de Catalunya Ràdio

Redacció Esport3Actualitzat

Marta Torrejón és una de les veus autoritzades del vestidor del Barça i en una entrevista a "El suplement" de Catalunya Ràdio ha repassat el moment que viu el futbol femení i ha dit que ha trobat a faltar el suport d'alguns futbolistes.

"Cadascú va a la seva i, al final, si no et toca de prop, no t'hi involucres gaire. Però sí que, en algun sentit, hauria estat bé un cop de mà."

La segona capitana del Barça també comenta com ha viscut tot el que ha envoltat la selecció espanyola després de guanyar l'últim Mundial.

"Amb pena pel que ha passat amb les meves companyes, que després d'haver guanyat un Mundial sortís tota aquesta merda, parlant malament."

La vigilància estricta de Jorge Vilda

Torrejón també ha explicat com era conviure amb Jorge Vilda, exseleccionador espanyol, i les normes que imposava a les jugadores, fins i tot quan eren a les habitacions.

"Són coses que no havia viscut mai i són coses que, al final, t'acaben cremant. Estem parlant de la selecció absoluta; són persones adultes, responsables de si mateixes, a les quals s'ha de donar un vot de confiança."

 

 

 

 

Anar al contingut