Maribel Mélendez, en una imatge d'arxiu
Barça

Maribel Meléndez, una altra executiva que deixa el Barça

La directora corporativa del club, el càrrec executiu de més entitat en absència d'un CEO, deixa l'entitat per emprendre nous projectes professionals

Redacció Esport3Actualitzat

Una altra baixa de pes en l'organigrama executiu del Barça. Es tracta de Maribel Meléndez, directora corporativa del club, que deixarà el seu càrrec per motius personals i per emprendre nous reptes professionals, segons han informat fonts del Barça. 

Es tracta d'una baixa força sensible. De fet, Meléndez era l'executiva de més rang des que la marxa de Ferran Reverter, ara fa dos anys, va deixar el club sense CEO i va ser el mateix Joan Laporta, el president, qui va ocupar el seu rol. Falta veure com cobrirà el Barça aquesta baixa. Meléndez era una de les principals encarregades del control del pressupost del club. 

A més, va tenir un paper destacat a l'hora de tirar endavant l'Espai Barça i no és la primera baixa vinculada amb el projecte: anteriorment van deixar el club Jordi Llauradó, que en va ser el responsable directiu fins al juny del 2023, i Ramon Ramírez, que va ser director de Patrimoni fins a l'agost de l'any passat.

 

 

 

 

Anar al contingut