Marc Márquez, en una imatge recent (Repsol Honda)
Motor

Marc Márquez: "Mentalment, és el moment més dur de la meva carrera"

El pilot cerverí se sincera després d'una altra caiguda

Agència/Redacció Esport3Actualitzat

El cerverí Marc Márquez ha viscut una altra jornada per oblidar, amb una nova caiguda i un dissetè lloc en la cursa esprint. El pilot d'Honda ha reconegut en unes declaracions a DAZN que es troba en un moment molt negatiu. "Mentalment, és el moment més dur de la meva carrera", ha comentat.

"A part de la lesió, sí, és el pitjor moment, però s'ha de continuar endavant. En els moments difícils, no tires de motivació, sinó de força de voluntat, constància, rutina..."

"Ara tocarà tornar a casa i treballar en la recuperació, desconnectar uns dies, que també m'anirà bé, per continuar preparant la segona part de la temporada físicament i intentar arribar a Silverstone com vaig arribar a Portimao i a Mugello, al màxim físicament, per a rendir al meu màxim i treure el màxim de qualsevol situació i circuit."

Preguntat sobre si corria per a ell o per als enginyers d'Honda, Márquez ha estat contundent: "Corro per a mi ara mateix". "És qüestió de mig segon i, anant mig segon més lent, que és el que he fet, els problemes són els mateixos, el que passa és que no corres tant risc", ha afegit.

Les lesions, una llosa

Marc Márquez ha explicat també com l'afecten els diversos problemes físics quan puja damunt la moto.

"No és fàcil corre com ho estic fent. El dit i el turmell encara, però la costella trencada, compte. No havia corregut mai amb una costella trencada i cada cop que activo el pectoral no puc treballar bé amb el braç i se'm carrega l'escàpula, perquè vas en mode protecció. Això no et permet treballar com vols."

"Ara treballaré amb el fisio i aquest diumenge... Avui --dissabte-- he sortit bé, però he vist que no el meu lloc i obria porters, i quan m'han passat i he vist un grupet amb el qual anava còmode, allà he fet la cursa, darrere d'ells, sense buscar brega i acabar la cursa."

"S'ha de continuar perquè a casa no millores. Si que és veritat que, si ara tingués dues curses més seguides, aquesta me la saltaria, però al fer aquesta i després tenir un mes i mig d'aturada, em va bé ser aquí, fer voltes i continuar acumulant quilòmetres."

"El pilot és el primer que ha de ser honest. Els he dit --al seu equip-- que la moto té carències, però jo tampoc estic preparat per aquest cap de setmana ni estic pilotant al màxim rendiment ni de la moto ni el meu, perquè estic lesionat."

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut