Aleix Espargaró entre els germans Márquez, Àlex i Marc
Aleix Espargaró entre els germans Márquez, Àlex i Marc (EFE)
Motor

Marc Márquez: "Estem a la pomada, ballant amb les boniques"

Marc Márquez es mostra satisfet amb el canvi d'equip, tot i que es mostra prudent de cara al GP de Catalunya de MotoGP del cap de setmana

Redacció Esport3Actualitzat

Cap de setmana gran pel motor català amb la disputa del GP de Catalunya de MotoGP, sisena prova del Mundial. Alguns dels pilots catalans -els germans Marc i Àlex Márquez i Aleix Espargaró- han barrejat il·lusió i prudència, en la presentació de la cita.


Marc Márquez, primera cita a casa amb Ducati

El cerverí, tercer a la general amb dos punts menys que Bagnaia, s'ha mostrat satisfet amb el canvi d'escuderia, tot i que Montmeló no és un dels circuits on ha tingut millors actuacions:

"Després de quatre anys de moltes lesions, el canvi està sortint bé. Estic molt content. Estem a la pomada, ballant amb les boniques. Això ajuda molt. Tornar a ser competitiu, estar lluitant de tu a tu amb els pilots més ràpids, ja és molt. Però sense les expectatives molt altes. Si teniu diners, aposteu per Aprilia. Intentarem posar les coses difícils, tot i que no és un circuit que m'hagi anat bé tradicionalment, però és cert que aquí tenim l'empenta de l'afició."

 

 

Foto de pilots i autoritats durant la presentació del GP de Catalunya de MotoGP
Imatge de la presentació del GP de Catalunya de MotoGP (@Circuitcat_cat)


Àlex Márquez: repetir l'actuació el quart lloc de Jerez 

És cert que a casa tenim més empenta i donem un punt més, però les Aprilia volen. Aquí hi ha poc grip, però l'any passat no ho vam fer malament i podem estar lluitar novament. Fer un quart lloc com a Jerez seria un bon resultat. Les expectatives són baixes.

 

Aleix Espargaró, amb el record de la victòria de l'any passat

El pilot de Granollers (Aprili) ha assegurat tenir una record inesborrabe de la victòria de l'any passat i reconeix que estan a prop del nivell desitjat:

No estem aconseguint els resultats que m'agradaria, però no estem tan lluny. Anem setens al campionat, però amb deu punts més que l'any passat. M'agradaria haver fet més podis, però estem a l'inici, la moto funciona bé i em sento còmode. La moto és més competitiva que la del 2023, però ha pujat molt el nivell de competència.

 

Esport3 i 3Cat oferirà una programació especial durant el cap de setmana per poder seguir el GP de Catalunya.

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut