El porter del Barça està content del seu rendiment, diguin el que diguin d'ell
El porter del Barça està content del seu rendiment, diguin el que diguin d'ell (Reuters)
BARÇA

Ter Stegen: "La gent opina i sap més que jo. Si no estigués bé no jugaria""

El porter blaugrana, criticat de vegades per algunes de les seves actuacions, diu que ell és el primer a analitzar tot el que fa i està tranquil amb el seu rendiment

Redacció Esport3Actualitzat

Marc-André ter Stegen feia temps que no afrontava una roda de premsa, i en la prèvia del Nàpols ha hagut de respondre, abans de res, a molts interrogants sobre el seu rendiment.

 Tothom opina, hi ha gent que en sap més que jo... Si estigués malament, no estaria jugant. El míster no em posaria. Sempre intento donar al màxim i crec que actualment estic superbé, en un gran moment de forma, com la resta de l'equip. Hi ha vegades que les coses poden no sortir bé, però és normal. Hi ha moments bons i moments no tan bons. Jo sempre dono el cent per cent de mi. Quan hi ha hagut lesions, he tingut paciència, però als mitjans de comunicació us agrada posar benzina al foc. És la vostra feina. Jo sóc el primer que ho analitza tot i estic content amb el meu rendiment. Puc millorar, com tothom, però sempre treballo dur.

Ter Stegen és optimista de cara al partit contra el Nàpols de la Lliga Europa.

Estem molt millor que fa uns mesos. Es comença a veure la nostra identitat i els joves ens ajuden a fer-ho. Volem fer un pas endavant, guanyar, i el Nàpols és una gran oportunitat. Una altra competició i dos equips de molt nivell l'un davant de l'altre. El joc que estem fent últimament ens dona tranquilitat, les victòries en donen, però a Nàpols pot passar qualsevol cosa. Sortirem a guanyar, a donar-ho tot.

És conscient que amb l'arribada de Xavi tot està canviant, però diu que el procés no s'ha acabat.

Xavi té les idees molt clares, però no és tan fàcil com arribar i canviar-ho tot en un moment. Gaudim del que estem fent i això es nota. Els resultats ens aniran donant més confiança. Contra el Nàpols no serà senzill, és un dels millors equips de la Lliga Europa, tenen un porteràs... Hem de patir per poder guanyar, però estem treballant molt bé per aconseguir-ho.

El porter blaugrana està preparat per si hi ha llançament de penals.

 Els meus companys saben xutar molt bé i jo miraré de parar tot el que pugui. Estic preparat per a tot. Els detalls decideixen i aquests poden ser importants, encara que intentarem solucionar-ho en 90 minuts.

Com Xavi, Marc-André també ha tingut bones paraules per a Dembelé. Ha dit que, com equip, voldrien que continués al Barça perquè marca la diferència, però que serà un tema entre ell i el club on ningú més pot dir-hi res.

ARXIVAT A:
Ter Stegen
Anar al contingut