El metge de Maradona, Leopoldo Luque, en una imatge d'arxiu (EFE/ Enrique García Medina)
Futbol internacional

Maradona evoluciona bé i podria abandonar aviat la clínica on està ingressat

El metge de l'exfutbolista argentí, Leopoldo Luque, ha afirmat que l'estat de salut "és bo" i ha avançat que la intenció del cos mèdic és traslladar-lo a una casa adequada per continuar la seva recuperació

Redacció Esport3Actualitzat

Diego Armando Maradona podria deixar en les pròximes hores la clínica de Buenos Aires on està ingressat des de dimarts passat, quan el van operar d'urgència d'un coàgul al cervell. La seva evolució és realment bona. Desenes de periodistes esperen la sortida de l'exjugador, que ha rebut infinitat de mostres de suport d'aficionats que han convertit el centre hospitalari gairebé en punt de pelegrinatge.

El metge de Diego Maradona, Leopoldo Luque, ha afirmat que l'estat de salut de l'exfutbolista "és bo" i ha avançat la intenció del cos mèdic de traslladar-lo a una casa "amb totes les cures que necessita" perquè continuï la seva recuperació.

"És un tema que encara estem discutint amb la família, tot va en la línia de traslladar-lo a una casa amb les atencions que ell necessita. Està pràcticament resolt, però no vull confirmar-ho encara", ha explicat en declaracions a Ràdio La Red, en què ha afegit que "una de les idees més fortes" és traslladar el "10" a una casa a la localitat de Nordelta.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut