Barça

Malestar al vestidor del primer equip del Barça amb els serveis mèdics del club

De Jong ha amenaçat de marxar als Països Baixos a recuperar-se a causa del mal diagnòstic inicial de la seva lesió

Jordi GrauActualitzat

L'arbitratge no és l'únic maldecap que tenen els jugadors del Barça en el tram final de la lliga. Segons ha pogut saber TV3, al vestidor, entre els jugadors, hi ha un malestar creixent per la gestió que s'està fent de les diverses lesions i els problemes físics per part dels serveis mèdics del club.

L'últim cas ha estat el de Frenkie de Jong. El que dijous passat era una sobrecàrrega al bessó va acabar ahir diagnosticat com un trencament del soli i això ha provocat l'enuig del migcampista holandès, que ha amenaçat d'anar-se'n al seu país a recuperar-se. De Jong sap que ha dit gairebé amb tota seguretat adeu al que queda de Lliga, malgrat que Setién ha volgut treure importància a la gravetat de la lesió.

"Té una petita lesió a la zona del bessó. La previsió depèn una mica de l'evolució, però segur que podrà jugar algun partit, uns quants."

El cas de De Jong no és únic ni de bon tros. Des de mitjans d'aquesta temporada els jugadors tenen la sensació que hi ha diagnòstics poc precisos, recuperacions mal planificades i recaigudes quan estaven a punt de reaparèixer. Des de la cúpula del club transmeten que alguns jugadors van per lliure i que prefereixen recuperar-se fora del club per culpa d'una manca de confiança en els serveis mèdics. Umtiti i Dembélé en són dos exemples recents. Han preferit viatjar a Qatar per recuperar-se sota la supervisió de la federació francesa que no pas seguir les directrius marcades al club.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut