Handbol

El Barça cau a Magdeburg i es jugarà la primera plaça en l'última jornada (29-28)

Guanyant el Montpeller al Palau, el Barça s'asseguraria ser primer de grup independentment del que facin Veszprém i Magdeburg

El Barça d'handbol haurà d'esperar a l'última jornada de la primera fase per assegurar-se el primer lloc del seu grup en la Lliga de Campions. En tenien prou amb un punt, però han perdut a la pista del Magdeburg (29-28). Això fa que, ara mateix, catalans i alemanys estiguin empatats amb 22 punts, però els blaugrana conserven el primer lloc pel gol-average.

• A la primera part, el Barça ha arribat a tenir fins a tres gols de renda, amb Aleix Gómez i Dika Mem molt efectius (4 gols) i Emil Nielsen imbatible a la porteria (9 aturades).
  • El Magdeburg, que només té dos jugadors alemanys a la seva plantilla, ha aprofitat l'aparició del seu porter espanyol, Sergey Hernández, per acostar-se en el marcador abans de la mitja part (13-14).
  • Només començar la segona part, el Barça s'ha escapat de 4 gols (14-18) gràcies a la inspiració de Luis Frade (8 gols), però el Magdeburg, amb un parcial de 5 a 0 ha capgirat el marcador (22-21) abans d'arribar a l'últim quart d'hora de partit.
  • L'islandès Kristjansson, que ha estat gran part de la temporada lesionat, ha tornat a jugar al seu millor nivell i ha liderat el Magdeburg a escapar-se fins de dos gols (26-24).
  • Gonzalo Pérez de Vargas, amb les seves aturades des de la porteria, i Aleix Gómez, efectiu des dels set metres, han tornat al Barça el domini en el marcador (26-27) a tres minuts pel final.

• En l'últim minut, Cikusa ha fet el 28-28, però sobre la botzina Kristjansson li ha donat la victòria al Magdeburg amb un gran llançament de 9 metres.