Futbol

L'Union Berlín falla el gol més fàcil de la temporada

Tot i fallar el gol, Jérôme Roussillon, migcampista de l'equip alemany, va acabar ovacionat per l'Stadion An der Alten Försterei al final del partit

Redacció Esport3Actualitzat

Després de marcar-se un esprint d'uns 80 metres, Jérôme Roussillon no es podia creure el que acabava de fallar. El futbolista de l'Union Berlin tenia tota la porteria per marcar, però, en l'últim sospir, Van de Ven, jugador del Wolfsburg, va creuar-se per interceptar el xut.

Tot i l'error del migccampista francès, l'equip de Berlín va guanyar per dos gols a un i va classificar-se per als quarts de la DFB Pokal, la Copa d'Alemanya.

Al final del partit, els companys de Roussillon van voler que corregís l'error que havia comès. Van col·locar-li una pilota a pocs metres de la porteria perquè pogués rematar-la a dins i, al fer-ho, el públic de l'Stadion An der Alten Försterei va desfer-se en aplaudiments i somriures.

Els d'Urs Fischer van començar perdent per culpa d'un gol de Waldschmidt, però Knoche i Behrens van capgirar el marcador d'un partit en què els locals van acabar amb deu jugadors per l'expulsió de Giesselmann al minut 87.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut