Imatges del Girona-Andorra i l'Unicaja-Manresa (EFE / ACB)
BÀSQUET

El Manresa perd contra Unicaja (91-77) i el Girona guanya l'Andorra a la pròrroga (107-104)

El Baxi Manresa cau a Màlaga i el Bàsquet Girona aconsegueix un triomf molt patit a Fontajau

• L'Unicaja torna a demostrar per què és on és. El conjunt dirigit per Ibon Navarro ha fet gala de la seva contundència a la segona meitat i no ha abaixat el ritme amb què ha començat el matx. Després d'una primera meitat en què el Baxi Manresa ha aconseguit igualar les revolucions del quadre malagueny, la intensitat i la verticalitat ofensiva dels locals han marcat la tònica dels següents vint minuts.
  • Dylan Osetkowski castiga el Manresa. Actuació estel·lar del jugador nord-americà de l'Unicaja, que ha castigat els espais que li concedia la defensa de l'equip del Bages a base de triples (6-9 en llançaments de tres). Finalment, ha acabat amb 25 punts, 8 rebots i 31 de valoració en 22 minuts.
  • El Baxi es desinfla. Després d'un gran inici en què els de Pedro Martínez han aguantat el frenètic ritme de l'equip malagueny (49-46 al descans), s'ha notat com a la segona meitat l'esforç inicial i les baixes han acabat passant factura. Travante Williams i Devin Robinson, amb 14 i 13 punts, respectivament, han estat els més destacats dels visitants.

Fontajau vibra amb el Girona

• Triomf suat del Girona a casa contra l'Andorra. La victòria ha arribat a la pròrroga (107-104).
  • En el primer quart, els del Principat han anotat 38 punts i ja dominaven el partit amb una diferència de 12. Però el Girona ha estat capaç de reaccionar.
  • Ikenna Iroegbu, amb 30 punts, ha estat el màxim anotador dels gironins. Fjellerup, amb 15 punts, també ha destacat.