Luka Romero, durant un entrenament amb el primer equip del Mallorca, aquesta mateixa setmana (EFE)
Futbol

Luka Romero (Mallorca) és el nou Leo Messi

Era massa petit (7 anys) quan va poder ser blaugrana. Ara s'entrena amb el primer equip del Mallorca, amb només 15 anys

Actualitzat

Es diu Luka Romero Bezzana. És argentí, té 15 anys i des de dilluns s'entrena amb el primer equip del Mallorca. Diuen que és el nou Leo Messi, encara que el seu pare consideri que això li posa massa pressió. Dissabte 13 de juny, el seu equip rep el Barça en la represa de la Lliga, però Luka no podrà debutar per ser menor de 16 anys, si no és que obté un permís especial. Haurà d'esperar al novembre, quan fa els setze, per complir el seu somni. De moment, ni es pot creure haver fet el salt a les ordres de Vicente Moreno.

Luka Romero podia haver estat blaugrana. Dani Alves ja el promocionava, de ben petit, a les platges de Formentera quan el nano feia més de 500 tocs de pilota sense que caigués a la sorra. Deia als "paparazzi" que el fotografiessin a ell, que era Leo Messi. De fet, Luka va passar amb èxit les proves que li va fer el Barça el 2011, però només tenia 7 anys i el Barça no fitxa menors de 10 anys si han de viure a La Masia. Els pares de Luka no es van poder traslladar a Barcelona, per problemes laborals, i l'operació va quedar en no res. Luka es va quedar jugant en la Penya Esportiva Sant Jordi d'Eivissa i, encara que grans clubs es van interessar per ell, com Reial Madrid, Sevilla o Vilareal, van triar la proximitat de Mallorca, el 2015, amb un contracte de vuit anys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con Dani Pendín🇦🇷

Una publicación compartida de Luka Romero (@lukaromero10) el

Des d'aquell moment ha anat a més. És ràpid, golejador, esquerrà i argentí de pare, encara que nascut a Durango, Mèxic. El nou Messi juga en la mateixa posició que el 10 del Barça i ja triomfa en la selecció argentina sub-15. El futbol li ve de família perquè el seu pare va jugar a l'Argentina i després a Mèxic, i encara continua en el Son Verí de Llucmajor. I la nissaga no s'acaba aquí. El seu germà bessó, Tobías, juga de porter.

Anar al contingut