Espanyol

Luis Miguel Ramis: "Ningú juga a l'Espanyol gratis, sabem la responsabilitat que tenim"

El nou entrenador blanc-i-blau prepara el seu primer duel a la banqueta de l'Espanyol al camp d'El Alcoraz, on l'Osca encara no ha guanyat aquesta temporada

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Miguel Ramis debutarà com a entrenador blanc-i-blau aquest diumenge al camp de l'Osca. Amb el clar objectiu de tornar l'equip a Primera Divisió, el tècnic tarragoní prepara el duel a El Alcoraz amb un missatge clar al vestidor: compromís i responsabilitat. Ramis ha explicat que s'ha trobat una plantilla entregada, "intentant absorbir" tot el que vol el nou cos tècnic per arribar a diumenge "sabent què han de fer". 

L'Osca, que també ha incorporat recentment l'entrenador Antonio Hidalgo, encara no ha guanyat cap partit al seu estadi. Tot i això, Ramis és conscient de la dificultat que suposarà el seu primer partit a la banqueta de l'Espanyol. 

"Tot el que no sigui una victòria en qualsevol partit de la temporada serà una derrota. Els fracassos i aquestes coses ho deixem per al final de la temporada. Som positius i no marxem a aquest pla, però a l'esport professional això existeix. Sabem quina responsabilitat tenim i tots som aquí per alguna cosa. Ningú juga a l'Espanyol gratis."

"Segur que ens generaran problemes. Han canviat una mica amb el nou entrenador, amb Antonio Hidalgo. Crec que estan en un moment bo i amb confiança. Han sumat uns punts que els han donat tranquil·litat. Hem de respondre a això al 150%, segur que tindrem un partit disputat."


Després del sorprenent comiat de Luis García, Luis Miguel Ramis té clar que serà vigilat de prop.

"Segur que se'm mirarà amb lupa, perquè aquest és un club important amb un nivell d'exigència altíssim. Em sembla natural. Luis García era un exjugador i un entrenador molt estimat aquí. Jo acabo d'arribar, sé què és aquest club i assumeixo aquesta mena d'exigències."

"Tots els equips tenen marge de creixement i intenten millorar cada dia. Nosaltres haurem de consolidar certs comportaments i ser molt rigorosos en algunes situacions dels partits. Volem arribar a un equilibri per ser un equip difícil de guanyar."

El marroquí Omar El Hilali s'ha estat entrenant amb normalitat durant tota la setmana i tot apunta que entrarà a la convocatòria. També tornarà a la llista Keidi Bare, un cop complerts els dos partits de sanció. Qui serà baixa segura és Víctor Ruiz, després de lesionar-se contra l'Eibar.

"Omar El Hilali s'ha entrenat bé tota la setmana. Demà, si no passa res a l'entrenament, estarà a la convocatòria."

Ramis i el català

En el moment de començar la roda de premsa. Luis Miguel Ramis ha explicat la seva postura sobre el català i ha dit que el farà servir d'aquí a un temps perquè després de molts anys vivint fora de Catalunya el té molt rovellat.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut