Luis Enrique seriós en un partit
Luis Enrique va ser rellevat després del Mundial de Qatar
Futbol

Luis Enrique trenca el silenci i respon les crítiques amb contundència

L'exseleccionador espanyol ha ofert una entrevista on ha parlat, entre altres, del seu pas per la selecció i el seu futur professional

Redacció Esport3Actualitzat

Luis Enrique ha trencat el seu silenci. L'exseleccionador espanyol ha ofert una entrevista a SER Gijón per parlar de l'experiència a l'Absa Cape Epic, una de les proves de mountain bike més dures del món, i ha parlat també del seu pas per la selecció i altres qüestions de l'actualitat.

Fidel al seu estil directe, l'asturià ha defensat el seu llegat amb unes dures paraules cap als crítics: "Hi ha impresentables i voltors aprofitant el seu minut de glòria, a mi tant me fa. Jo em sento molt orgullós de la meva etapa de seleccionador. Vaig cometre molts errors, només faltaria. No m'interessen debats de pla A o pla B, són gratuïts, fets per persones amb una manca d'informació brutal."

Luis Enrique també ha volgut deixar clar que el moment en què dona l'entrevista no ha tingut res a veure amb la derrota d'Espanya contra Escòcia: "Sembla que faig l'entrevista l'endemà d'una derrota de la selecció, però res més lluny de la realitat. Des que va acabar el Mundial, ni llegeixo premsa espanyola ni miro a internet res espanyol. Només premsa anglesa, per aprendre la llengua."

L'etapa de seleccionador

"Em vaig sentir estimat i valorat gràcies a les sessions de streaming, que van ser la bomba. Vam poder rebre l'estima incondicional de l'afició. Una cosa és el que et venguin des dels mitjans de comunicació i una altra, la realitat. Va ser un experiment molt positiu."

Els primers partits de De la Fuente

"No vaig veure cap dels dos partits. Em van enganxar a Sud-àfrica. T'adones que quan no hi ets les coses són diferents. Cadascú busca el seu camí. Hi ha molts tipus de professionals i és lògic que cadascú segueixi el seu camí."

El seu futur

"Segueixo sobretot la Premier, perquè m'agradaria treballar a Anglaterra. Veig més Lliga anglesa que espanyola. De l'espanyola veig els equips grans."

"No aniria a qualsevol equip, sinó a algun on pogués fer coses importants, cosa que en redueix molt el nombre. No me'n faig gaires, d'il·lusions, la veritat, perquè hi ha molts candidats. Però soc afortunat, perquè la meva vida personal m'omple. Que s'allarga això, que no arriben ofertes? Doncs és el que hi ha. Aniria a un equip amb possibilitats. Això no significa que no vulgui treballar a Espanya."

"He tingut ofertes d'alguna selecció nacional, no d'equips. No ho descarto. Hauria de ser una selecció molt, molt potent perquè acceptés".

Anar al contingut