Luca Modric a la roda de premsa prèvia al Reial Madrid - PSG
Luca Modric a la roda de premsa prèvia al Reial Madrid - PSG
Futbol

Modric i Ancelotti, confiats: "Tenim moltes possibilitats de passar"

El conductor del joc i l'entrenador del Reial Madrid creuen que poden superar el PSG i ser als quarts de final de la Champions. Kroos entra en la convocatòria

Redacció Esport3Actualitzat

Ha d'aixecar un 1-0 advers davant tot un PSG, però al Reial Madrid hi ha un ambient de total confiança de cara al partit d'aquest dimecres. Així ho deixen entreveure les declaracions de Luka Modric i Carlo Ancelotti en la prèvia de la tornada dels vuitens de final de la Champions. El tècnic italià ha inclòs a la llista Toni Kroos, tot i que la seva participació està en dubte, però el bon rendiment de l'equip davant la Reial Societat sense l'alemany afegeix tranquil·litat a l'ambient.    

Modric confia en el seu equip, i creu que si el Reial Madrid surt amb personalitat, energia i agressivitat, com contra la Reial Societat, els madrilenys tenen moltes possibilitats de passar l'eliminatòria i deixar enrere un dels aspirants a guanyar la màxima competició europea.

Carlo Ancelotti també ha fet declaracions a la roda de premsa, i destaca que en partits tan importants l'aspecte mental és fonamental. 

Passar a quarts de la Champions és un objectiu per a aquests dos grans equips internacionalment reconeguts, i tots dos senten la pressió de superar l'eliminatòria per poder seguir optant a guanyar l'orelluda

Després dels rumors sobre Mbappé i el seu possible fitxatge pel Reial Madrid, el migcampista merengue ha confessat el seu desig de jugar amb el crac francès. Aquestes declaracions suposen també una renovació del jugador croata, que no ha volgut parlar sobre aquest tema futur. 

Tots volem jugar amb grans jugadors, i Mbappé és un d'ells. És clar que m'agradaria jugar amb ell al meu equip. De moment juga al PSG i ja es veurà què passa en un futur. No existeix jugador que no vulgui jugar amb ell al mateix equip.

Mbappé va patir un cop al turmell durant un entrenament, tot i que la seva presència al Bernabéu és segura, i de totes maneres viatja a Madrid amb l'equip. Luca Modric assegura que estan enfocats en ells, sense mirar l'estat d'Mbappé. 

Qui no hi és, a la convocatòria és Casemiro, qui no pot jugar el matx per complir sanció. Una baixa important al mig del camp per al club madrileny. 

Haurem de donar més per cobrir els aspectes de joc de Casemiro, però tenim jugadors que estic segur que jugui qui jugui ho faran bé demà. 

És dubte Toni Kroos, amb molèsties, i qui inicialment seria el recanvi del sancionat. Modric creu que si Kroos juga demà, serà perquè està al 100%. "Qui surti al camp ha de donar el màxim, no hi ha cap excusa." 

Qui es confirma que serà present al Bernabéu, tot i no poder jugar en estar lesionat, és Sergio Ramos. El defensa manté una amistat amb Luca Modric cultivada durant les temporades que els dos jugadors van compartir vestuari al Reial Madrid. Modric ha mostrat el seu respecte i admiració cap al seu excompany. Luca considera Ramos el millor defensor que ha passat pel Reial Madrid

Serà bonic veure'l altre cop... És una llegenda d'aquest club i un dels millors defensors de la història... Per tot el que ha donat al club i  el que ha significat, el Bernabéu l'ha de rebre amb molt d'afecte. No hi ha una altra manera de rebre un jugador com en Sergio. 

Luca Modric va néixer a Croàcia durant una guerra, i ha desitjat que els països implicats en la invasió russa a Ucraïna arribin a un acord, perquè les guerres no serveixen de res i no fan el bé a ningú. 
 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
Anar al contingut