Lautaro Martínez aixeca el títol de lliga
Lautaro Martínez aixeca el títol de Lliga (Europa Press)
Futbol

L'optimisme de Lautaro Martínez amb el seu estat de forma

El davanter argentí de l'Inter de Milà no dubta a equiparar-se amb els millors del món

Redacció Esport3Actualitzat

Lautaro Martínez és el màxim golejador de la Lliga italiana amb 24 gols, molt per davant de Vlahovic (16 gols). Només queda una jornada de Serie A, però el títol ja fa setmanes que és propietat de l'Inter de Milà. Un èxit lligat al bon rendiment del campió del món del 2022. Abans de marxar amb la selecció per preparar la Copa Amèrica, ha de jugar contra l'Hellas Verona.

Sense pèls a la llengua

En una entrevista a La Gazzetta dello Sport per celebrar l'scudetto, Lautaro no va dubtar a situar-se entre els millors del món. Afirma que menja a la mateixa taula que estrelles mundials com Mbappé o Haaland.

"Si em sento al mateix nivell que Mbappé, Haaland, Lewandowski i Kane? Sí, no tinc res a envejar, els números i els trofeus ho diuen. Alguns d'ells han guanyat menys que jo."

Després d'aquestes declaracions, va puntualitzar-les: "He de continuar treballant responsablement com em va ensenyar el meu pare, però puc asseure'm a la mateixa taula que tots aquests grans."

Renovació a la vista

El contracte amb el club italià acaba el 2026. Tanmateix, ambdues parts estan a prop d'arribar a un acord per allargar-lo. "M'agradaria tancar-ho abans de la Copa Amèrica", afegeix. Lautaro també se sincera sobre el seu rendiment i admet que no esperava arribar fins on ha arribat.

"M'esperava tot això? Sincerament, no, però he treballat molt. Des del primer dia, l'Inter m'ha ajudat, estic agraït per això i intento demostrar-ho al camp. Hem de seguir per aquest camí."

Anar al contingut