Els jugadors del Girona amb el bitllet que els porta a la Minicopa de Màlaga
Els jugadors del Girona amb el bitllet que els porta a la Minicopa de Màlaga
bàsquet

Lliçó d'esportivitat a la Minicopa de bàsquet: crits d'MVP a un rival

Els infantils de l'Andorra celebren el partidàs d'un rival del Bilbao

Redacció Esport3Actualitzat

La fase prèvia de la Minicopa ha mostrat una gran lliçó d'esportivitat protagonitzada pels infantils de l'Andorra. El perfil de l'ACB a la xarxa X ha mostrat com els joves andorrans han cridat "MVP, MVP" no pas a un company, sinó al botxí que acabava de fer un partidàs contra ells, el jugador del Bilbao Abdul Subaru. Sense dubte, una de les felicitacions més inesperades que Subaru rebrà mai. Els dos conjunts compartien autobús, una altra de les singulars grandeses de la competició. 

Nova fita de l'esport gironí

Aquesta competició, que des de fa 20 anys l'ACB organitza i celebra en paral·lel a la Copa del Rei, també ha deixat altres documents carregats d'emotivitat. Com les consignes motivacionals del tècnic del Bàsquet Girona, Jordi Pou, en la victòria contra l'UCAM Múrcia (56-79) que ha donat la històrica classificació dels gironins a la Minicopa de Màlaga.

El micròfon de corbata de Pou permet escoltar com demana als seus pupils que ho animin "tot, no només els punts" o com els esperona afirmant que estaven jugant "millor del que havien dit". Un dels seus jugadors, Oriol Garcia, ha volgut celebrar aquesta primera participació al torneig afaitant-se els cabells.

Ple català a la Minicopa

Entre els vuit mini equips que participaran a la Minicopa de Màlaga, la meitat seran catalans. Hi seran els 4 que competeixen a l'ACB: a banda del Girona, hi seran la Penya, el Barça i el Manresa. Acompanyaran al vigent campió, el Reial Madrid, l'amfitrió Unicaja, el València i el Saragossa.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut