L'intractable Getafe es desfà del Valladolid (2-0) i es fa fort en la zona europea

Marc Cucurella i Ángel Rodríguez han estat els autors dels gols que han donat la victòria a l'equip que dirigeix José Bordalás

Victòria sòlida del Getafe sobre el Valladolid al Coliseum Alfonso Pérez (2-0). Els de José Bordalás, sense fer gaire soroll, continuen fent pujar els colors als habituals equips grans que estan acostumats a viure a la part alta de la classificació, i és que, després d'aquesta victòria, l'equip madrileny pren la quarta posició a tot un Atlètic de Madrid. Marc Cucurella, a la primera part, ha avançat el Getafe culminant una gran jugada protagonitzada per Jorge Molina. A les acaballes del partit, al minut 83, Ángel Rodríguez ha fet el segon amb una gran rematada de cap a assistència de Jaime Mata.