Esquí Alpí

Lindsey Vonn manté el liderat de la Copa del Món a Grandvalira tot i la seva lesió al genoll

Lindsey Vonn finalment ha participat aquest diumenge en la Super-G després de la caiguda d'ahir i ha fet el millor temps. A l'eslàlom ha quedat tretzena, però li ha valgut per seguir líder de la Copa del Món

Actualitzat

L'esquiadora nord-americana, que en la primera jornada de la competició es va fer una petita fisura per estrès al genoll esquerre, ha fet aquest diumenge el millor temps a la Super-G (combinada alpina).

La primera prova del matí s'ha hagut d'endarrerir per culpa del temporal de neu i fins a última hora no se sabia si Vonn podria competir o no. Finalment l'esquiadora de Minnesota ha sortit a competir a la pista de l'Àliga de Grandvalira amb una pròtesi i no ha decepcionat als seus aficionats. 

Lindsey Vonn ha sorprès tothom obtenint la primera posició tot i la seva lesió, amb un temps de 57.04 segons. La seva compatriota Laurenne Ross i la sueca Kajsa Kling han estat segones, a 0,26 segons. Un cop acabada la prova, Vonn ha publicat al seu compte de Twitter "ningú em pot dir que sóc feble".

En la segona prova del dia, l'eslàlom, Lindsey Vonn ha obtingut el 13è millor temps, però gràcies a la sortida de pista de la seva principal perseguidora a la classificació general, Lara Gut, l'americana ha ampliat el seu avantatge fins als 28 punts respecte a la suïssa. El triomf en aquesta modalitat ha estat per a la canadenca Marie-Michele Gagnon, seguida de la suïssa Wendy Holdener i la francesa Anne-Sophie Barthet.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut