(@RodrigoRios_9)
Futbol

Li dedica un gol al pare i l'àrbitre li ensenya groga

El jugador del Ceuta Rodri, sancionat amb una groga per tocar-se la cara quan li dedicava un gol al seu pare: el club recorrerà la targeta

Redacció Esport3Actualitzat

L'Agrupació Esportiva Ceuta, equip del grup I de la Primera RFEF, recorrerà una targeta groga que ha vist el seu davanter Rodri a Còrdova per celebrar un gol dedicant-li al seu pare, després que el col·legiat entengués que estava provocant els espectadors.

La situació s'ha produït a l'estadi Nuevo Arcángel, quan el col·legiat madrileny Pedro Eugenio Muñoz Piedra li ha ensenyat la targeta groga a Rodri al minut 34 per celebrar el gol posant-se les mans a la cara. L'àrbitre ha reflectit a l'acta que Rodri havia estat amonestat per, "una vegada celebrat un gol anotat per ell mateix, tornar al lloc que aquest ja havia estat celebrat, dirigint-se als aficionats de l'equip contrari i fent-los gestos provocadors, consistents a posar-se les mans a la cara".

Al final del partit, Rodri ha expressat a les xarxes socials el seu malestar per la cartolina aclarint que es posa les mans a la cara per dedicar-li el gol al seu pare, "perquè du barba", i que no té "res a veure" amb el que recull l'acta arbitral ni amb una provocació".

 

Anar al contingut