L'àrbitre Isidro Díaz de Mera consulta amb el VAR la jugada del gol anul·lat a Lucas Vázquez (EFE)
Futbol

L'exàrbitre Estrada Fernández creu que el Sevilla podria demanar que es repeteixi el partit del Bernabéu

Segons l'exàrbitre de Primera, l'article 189 del reglament obre la porta: "Un àrbitre de Primera RFEF no està certificat per arbitrar partits amb el sistema VAR"

Redacció Esport3Actualitzat

Nova polèmica arbitral a la vista. L'exàrbitre català Xavier Estrada Fernández ha dit la seva al programa "Gol a gol" d'Esport3 i no s'ha tallat ni un pèl:

"Des del moment que Díaz de Mera es lesiona i entra un àrbitre de Primera RFEF al terreny de joc, jo crec que s'està cometent una il·legalitat."

L'àrbitre del Reial Madrid-Sevilla va haver de ser substituït per lesió. Díaz de Mera va notar molèsties al bessó dret al minut 60, i va ser el quart col·legiat l'encarregat de dirigir la resta del matx. El va rellevar Carlos Fernández Buergo, de 29 anys, que xiula a la Primera RFEF.

L'excol·legiat creu que el Sevilla pot denunciar aquesta irregularitat perquè, precisament, l'àrbitre de Primera RFEF no té autoritat per xiular partits amb VAR. Estrada considera que aquest col·legiat només té la teoria, però que li falten les hores de pràctica que certifiquen des de la FIFA que pot arbitrar partits amb VAR.

El col·laborador de "Gol a gol" ha publicat un tuit en què argumenta el seu discurs, incloent l'article 189 del reglament:

El Sevilla no anirà més enllà

L'opinió de l'excol·legiat lleidetà ha generat força debat al llarg del dilluns. No obstant, el Sevilla no anirà més enllà i descarta demanar la repetició del partit del Bernabéu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut