Barça

Lewandowski força la cinquena groga per assegurar-se el clàssic

Es perdrà el partit contra el Cadis, com també Cancelo i Íñigo, que veuen la groga a la segona part

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski ha estat substituït al minut 81 en el partit del Barça contra Las Palmas (1-0), que ha acabat amb victòria blaugrana. Els de Xavi han sumat tres punts vitals per continuar la cursa per la Lliga, però no ho tindran tan fàcil a la pròxima jornada, contra el Cadis, on no hi serà el centrecampista. En el moment del canvi, ha forçat la cinquena targeta groga perdent temps en sortir del terreny de joc.  

És una estratègia clara per assegurar-se poder jugar el clàssic al Bernabéu, que es juga el 21 d'abril a les 21.00. Xavi n'ha parlat breument després del partit i ha afirmat que el duel contra el Cadis no serà senzill

L'acta del partit ho recull així:

"Al minut 81, el jugador Robert Lewandowski ha estat amonestat pel següent motiu: per endarrerir la sortida del terreny de joc en una substitució, amb ànim de perdre temps."

Cancelo i Iñigo també veuen la cinquena

El portuguès Joao Cancelo, curiosament, també ha vist la targeta groga al tram final del partit. El lateral culer és un altre que tampoc viatjarà a Cadis. Tampoc ho farà el central del Barcelona Iñigo Martínez, que ha vist una targeta al minut 63 després d'una falta sobre Sandro. L'ex de l'Athletic Club tampoc jugarà el següent compromís de lliga a Andalusia i podrà viatjar a Madrid per al clàssic.

A més de Robert Lewandowski, Iñigo i Cancelo, també estan advertits de sanció Oriol Romeu i Christensen, que està lesionat.

Recupera el resum del Barça - Las Palmas: 

 

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut