Lewandowski celebrant un gol amb el puny aixecat
Lewandowski, autor del gol blaugrana contra el Nàpols(Reuters)
Barça

Lewandowski és el segon màxim golejador d'Europa i ja mira a la cara a Mbappé

Redacció Digital Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski està en estat de gràcia i tan sols Kilian Mbappé ha superat els seus registres golejadors aquest 2024. El davanter polonès acumula 9 gols en 13 partits des del canvi d'any. De fet, ha marcat 5 gols en els últims 4 encontres. Una ratxa que ha fet renéixer les aspiracions culers.

Únicament el supera Kilian Mbappé. El jugador del PSG ha aconseguit 11 gols en els últims 10 partits, un coeficient al nivell dels millors jugadors del món. L'iguala també Jonathan David, el jugador del Lilla, que suma les mateixes dianes que el futbolista blaugrana.
 

Una davallada preocupant

Després de la primera etapa il·lusionant de Lewandowski amb el Barça, el polonès va abaixar el seu rendiment després de disputar el Mundial de Qatar de finals de 2022. En l'inici de la temporada 2023/2024, el davanter va continuar amb uns números golejadors més baixos de l'habitual amb 8 gols en 16 partits.


Desperta en el millor moment

El canvi d'any, juntament amb l'anunci de la marxa de Xavi al final de la temporada, li ha anat com un anell al dit, tal com va reconèixer Xavi després del partit contra el Nàpols.. L'atacant ha retrobat l'olfacte golejador en els últims partits i s'ha convertit en el segon millor golejador d'Europa en aquests dos primers mesos del curs.

Lewandowski s'activa amb un moment ideal per reviure les il·lusions blaugranes en el tram clau de la temporada.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)


La confiança de Xavi i l'arribada de Vitor Roque

Un dels principals protagonistes de la millora del polonès és Xavi Hernández. El tècnic culer ha confiat plenament en ell tot i la posada en dubte de la seva titularitat amb l'arribada de Vitor Roque.

El davanter brasiler també ha entrat amb bon peu a l'equip barcelonista, però la bona versió de Lewandowski ha frenat la seva bona dinàmica.

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut