Lewandowski, a terra, es lamenta per la lesió
Lewandowski, a terra, es lamenta per la lesió (Reuters)
Futbol internacional

Drama a Polònia: Lewandowski no podrà debutar a l'Eurocopa

La lesió, se la va fer mentre Polònia jugava un partit amistós de preparació per a l'Eurocopa, contra Turquia

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció de Polònia està de pega. Ha perdut un tercer davanter per lesió a les últimes hores. Robert Lewandowski va patir una lesió del múscul bíceps femoral en l'amistós Polònia-Turquia, que l'exclourà de participar en el primer partit del torneig. El drama de Polònia els dies previs a l'Eurocopa és total. Digne d'estudi, fins i tot. Si fa uns dies es va lesionar Milik al genoll, ara cauen dos davanters: primer va ser Swiderski, celebrant un gol per donar més surrealisme a l'assumpte, i després Lewandowski.

La intenció és que Robert pugui jugar el segon partit, contra Àustria, segons el metge de la selecció, Jacek Jaroszewski. La baixa s'ha informat amb el següent comunicat: 

Informe mèdic després del partit contra Turquia:

Dilluns al vespre, la selecció polonesa va jugar un amistós contra Turquia. Us presentem l'informe mèdic del metge de la selecció, Jacek Jaroszewski, relatiu als jugadors que van patir lesions en aquest partit.

– Avui, a Enel–Med Szpital Centrum, hem examinat tres jugadors que es van lesionar en el partit contra Turquia – diu Jacek Jaroszewski, metge de la selecció polonesa. – Paweł Dawidowicz va patir una tensió muscular del quàdriceps. En el cas de Karol Świderski, l'examen va revelar un esquinç de l'articulació del turmell sense danys significatius. Després del tractament, els dos jugadors haurien de tornar a l'entrenament complet en un termini de 3-4 dies, afegeix.

– Robert Lewandowski va patir un trencament del múscul bíceps femoral, que l'exclourà de participar en el primer partit del torneig. Estem fent de tot perquè Robert pugui jugar el segon partit, contra Àustria, diu Jacek Jaroszewski.

 

La lesió durant el partit

Han saltat les alarmes a l'Estadi Nacional de Varsòvia. Robert Lewandowski ha marxat del camp amb una lesió a la cama en el partit amistós que Polònia juga amb Turquia, de cara a la preparació de l'Eurocopa. 

El polonès ha hagut de ser substituït i, de moment, no se sap l'abast de la lesió, que podria ser muscular. El debut a la competició continental és aquest mateix diumenge contra Països Baixos, i la seva presència en el partit ara mateix no està assegurada. Precisament, aquest mateix vespre hem sabut també que la selecció "oranje" no comptarà amb Frenkie De Jong, que no s'ha recuperat de la lesió de turmell.
 

El davanter del Barça és el màxim golejador de la història de Polònia, amb 82 gols en 150 partits repartits en 16 anys de carrera amb la selecció absoluta del seu país. N'ha marcat 33 més que el segon màxim golejador, Wlodzimierz Lubanski.

ARXIVAT A:
LewandowskiEurocopa 2024
Anar al contingut