Lewandowski avisa el Barça: "Puc jugar tres o quatre anys més"
Lewandowski es reivindica (Club del Deportista)
Barça

Lewandowski avisa el Barça: "Puc jugar tres o quatre anys més"

El davanter polonès assegura que el seu lloc és el Barça i justifica la falta de gols per les poques ocasions que es generen

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski és en el punt de mira. Els registres golejadors d'aquesta temporada han aixecat polseguera sobre l'estat físic del polonès. La manca de gols de l'equip ha fet que l'arribada de Vitor Roque al gener s'auguri com un bon ruixat en plena sequera. Però el 9 blaugrana es vol reivindicar. En una entrevista a Club del Deportista, Lewandowski assegura que sent el suport dels culers i que "està en el moment adequat en el lloc adequat". "Aquest és també el meu lloc", assegura el futbolista.

Físicament "se sent molt bé", i per això es veu jugant "durant tres o quatre anys" més.

"Encara tinc dins aquest sentiment que tinc aquest amor i passió i vull fer això. Crec que encara puc jugar a futbol durant tres o quatre anys, perquè físicament em sento molt bé", explica Lewandowski

Lewandowski porta 7 gols a la Lliga aquesta temporada (Europa Press)

El polonès va arribar a Barcelona fa un any i tres mesos, i hi està de meravella. "Em sento molt bé, sé que tot ha anat bé", assegura. Però no amaga els moments difícils que vivia el club quan va aterrar-hi, amb el cas Negreira.

"Per al club, quan veus que els últims anys han estat difícils. Ara sentim que tenim aquest espai per ser i estar centrats en la nostra feina, perquè inclús l'any passat o fa dos anys, quan jo encara no estava a Barcelona, vaig veure que hi havia molts temes al voltant del club, però ara crec que estem anant pel bon camí i ara els futbolistes poden centrar-se en el club."

La falta de gols

Lewandowski s'ha referit al moment de l'equip i el que se n'espera.

"Estic molt content, no només perquè hem guanyat la Lliga, vam guanyar la Supercopa, vaig guanyar el pitxitxi, i per suposat, sé que som el Barcelona i tothom espera de nosaltres, no només guanyar, sinó també marcar molts gols. Al començament de la temporada, no va ser del tot perfecte, i per suposat, si no creem un piló d'ocasions, és difícil marcar gols."

 

 

Anar al contingut