Lewandowski, Messi i Cristiano en fotografies separades
Lewandowski supera en nombre de gols Messi i Cristiano (Europa Press)
Futbol Internacional

L'estadística de Lewandowski que destrossa Messi i Cristiano

En total, el davanter polonès va marcar 344 gols amb el Bayern de Múnic i compta amb 407 gols en total en els últims 10 anys en 478 partits

Redacció Esport3Actualitzat

Si preguntem qui és el futbolista que ha marcat més gols durant l'última dècada, probablement els noms de Leo Messi o Cristiano Ronaldo serien els primers que ens vindrien al cap. La realitat és que aquests dos futbolistes es troben en les posicions capdavanteres, però no són el número 1.

Segons les estadístiques de Transfermarkt, que tenen en compte totes les competicions jugades a les principals lligues (anglesa, espanyola, alemanya, italiana i francesa), Robert Lewandowski és el que ha marcat més gols

Lewi, tot i estar jugant la seva segona temporada al Barça, deu gran part del seu èxit a la seva etapa amb el Bayern de Múnic, que li va suposar guanyar el premi al màxim golejador cinc anys consecutius, en què destaca la temporada 2020-21, amb 41 gols marcats a la lliga.

En total, el davanter polonès va marcar 344 gols amb el Bayern de Múnic i compta amb 407 gols en total en els últims 10 anys en 478 partits.
 

Leo Messi ocupa la segona posició

Darrera del polonès, en el segon lloc, se situa Leo Messi, amb 377 gols en 458 partits entre el FC Barcelona i el PSG. I el segueix, en tercer lloc, Cristiano Ronaldo, amb 350 gols en 406 partits disputats amb el Reial Madrid, Juventus, Manchester United i Al-Nassr.

Harry Kane (309 gols) i Mbappé, que entra a la llista tot i la seva joventut, (271 gols) completen el top cinc de la llista.

Anar al contingut