Espanyol

L'Espanyol s'encalla a Osca en l'estrena de Ramis (1-1)

Els blanc-i-blaus sumen cinc jornades sense guanyar i tenen l'ascens directe a tres punts i el primer classificat, a nou

Redacció Esport3Actualitzat

Tres canvis en el primer onze de Ramis respecte de l'últim de Luis García. L'Espanyol ha visitat l'Alcoraz amb la consigna de no cedir i des d'allà construir.

A la primera part no ha encaixat però tampoc ha creat. L'Osca, en descens, ha dut la iniciativa. D'ocasions n'hi ha hagut ben poques en els primers 45 minuts. El conjunt d'Antonio Hidalgo ha buscat porteria sense intimidar Pachecho. Oscar Sielva ha enviat fora un xut llunyà i Javi Martínez, des del balcó de la mitja lluna, ha dirigit la pilota per sobre del travesser. Els blanc-i-blaus, molt pobres en atac, encara han fet menys per arribar a un descans amb l'empat a zero al marcador.

Ramis ha fet entrar Ramon a l'inici de la segona. En el 49', l'àrbitre ha assenyalat penal a favor de l'Espanyol per mans de Jérémy. Puado ha agafat la pilota per executar el penal amb decisió i estrenar el marcador.

Pacheco ha salvat l'empat amb una gran parada a la rematada de Gerard Valentín. En el 77', el porter de l'Espanyol no ha pogut evitar l'empat. Una gran acció de Pulido ha acabat amb el gol d'Ignasi Vilarrassa. Grajera, sota pals, ha evitat el segon del mateix Vilarrassa i Jofre, en els darrers minuts, ha estavellat al pal la millor ocasió dels pericos.

Quarta jornada sense conèixer la victòria. L'ascens directe és a tres punts. El desplaçament més massiu d'aficionats a l'Alcoraz s'ha quedat sense celebrar una victòria.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut