Espanyol

Un Espanyol amb un menys empata amb el Saragossa (1-1)

L'expulsió de Fernando Calero en el minut 58 retalla les aspiracions dels de Ramis

Oriol VidalActualitzat

Segon partit sense guanyar dels de Ramis --8 punts dels 15 possibles--, penalitzats per la vermella directa al central Calero:

• Un altre pas enrere de l'Espanyol en la lluita per l'ascens. Els blanc-i-blaus no han passat de l'empat a casa contra el Saragossa (1-1). L'excés de respecte i de càlcul de Ramis s'ha desquadrat al segon temps: amb 1-0 en el marcador, l'equip s'ha quedat amb un menys per l'expulsió de Fernando Calero.

• Els de Ramis han trencat un primer acte estèril en el minut 8 de la represa: Brian Oliván ha fet una gran centrada i Edu Expósito ha fet un gran cop de cap des del punt de penal. Però l'expulsió en el 58 de Calero per una forta entrada a Valera al mig del camp ha canviat el panorama.

• Ramis ha esgotat els cinc canvis donant entrada a Sergi Gómez i Keidi Bare per Aguado i Expósito, però els aragonesos han empatat en el 72: Fran Gámez ha detectat a l'àrea tot sol Manu Vallejo, que ha batut Pacheco.

• El Saragossa ha tingut una doble ocasió molt clara en el minut 83: Sergi Enrich ha xutat al pal i després Bermejo ha topat amb Pacheco. Per part de l'Espanyol, Pere Milla no ha arribat a temps a una pentinada de Cabrera. L'Espanyol queda tercer amb 32 punts, els mateixos que l'Sporting.