Hernán Pérez, durant l'entrenament d'aquest dijous (RCD Espanyol)
Espanyol

L'Espanyol podrà comptar amb Hernán Pérez per al partit contra l'Athletic

El paraguaià s'ha entrenat aquest dijous amb tota normalitat i estarà disponible per al partit contra l'Athletic, mentre que Aarón és dubte per un esquinç al turmell i Roberto no ha pogut acabar l'entrenament per una capsulitis al dit petit de la mà esquerra

Actualitzat

Enfortit pel seu triomf al camp del Betis, l'Espanyol espera estrenar-se a l'RCDE Stadium, on aquest diumenge (16.15) rep l'Athletic Club. L'equip blanc-i-blau ha continuat preparant el duel contra l'equip basc aquest dijous. La gran novetat a l'entrenament ha estat el fet que Hernán Pérez, que s'entrenava pel seu compte per un fort cop a la cuixa dreta, ja s'ha exercitat amb normalitat i estarà a disposició de Quique Sánchez Flores, igual que Álvaro Vázquez, que tota la setmana s'ha estat entrenant gairebé al mateix ritme que els companys.

En canvi, el jove Aarón Martín és dubte després de l'esquinç de turmell que es va fer en l'entrenament de dimecres, mentre que el porter Roberto Jiménez no ha pogut acabar l'entrenament a la Ciutat Esportiva perquè té una capsulitis al dit petit de la mà esquerra. Si no hi ha cap sorpresa, però, podrà entrar en la convocatòria per al partit contra l'Athletic de diumenge.

El central costa-riqueny Óscar Duarte, que pateix una sinovitis al turmell esquerre, tornarà després de la pròxima parada de Lliga pels compromisos de les seleccions. Els metges calibren les càrregues de treball del defensa per aconseguir la millor recuperació possible per al futbolista.

 

Anar al contingut