Espanyol

L'Espanyol cessa Quique Sánchez Flores

El club blanc-i-blau ha acabat la seva relació amb el tècnic i amb el director esportiu, Jordi Lardín

Actualitzat

L'Espanyol ha posat punt final a la relació amb l'entrenador Quique Sánchez Flores i amb el director esportiu Jordi Lardín. Després dels mals resultats acumulats en les darreres jornades, la cúpula directiva del club blanc-i-blau ha decidit acabar la relació els responsables esportius quan encara queden cinc jornades per al final de la Lliga.

L'entrenador de l'Espanyol B, David Gallego, assumirà de manera interina la funció d'entrenador del primer equip i debutarà diumenge a Montilivi, contra el Girona FC. A finals del mes de maig tornarà al capdavant del filial masculí per afrontar el play-off d'ascens a Segona Divisió B. Mentrestant, assumiran les seves funcions al capdavant del dia a dia del filial els tècnics assistents Carlos Castro i David Charcos. Pel que fa a la direcció esportiva, Óscar Perarnau substituirà Jordi Lardín.

La decisió ha estat presa aquest mateix divendres per la tarda en una reunió del Consell d'Administració en la que el president Chen Yansheng ha participat telefònicament.

ARXIVAT A:
Quique Sánchez Flores
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut