Aguirre, sobre la gespa, en el darrer partit de Lliga
Aguirre, en el darrer partit de Lliga (EFE)
Futbol

Les sensates paraules de Javier Aguirre sobre els diners que gasten els futbolistes

Redacció Esport3Actualitzat

Javier Aguirre ha tornat a fer un discurs d'aquells que no passen desapercebuts. A la roda de premsa d'aquest divendres, prèvia al desplaçament a Cadis, l'entrenador mexicà ha reflexionat sobre els diners que sovint gasten de qualsevol manera els futbolistes i del dispendi que fan moltes vegades, cosa que els allunya de la realitat fora dels terrenys de joc.

El tècnic ha parlat de la bombolla en què viuen els futbolistes arran d'una pregunta de si marxaria Lee Kang-in en aquest mercat d'hivern i si aquesta possible marxa respondria als interessos econòmics del seu representant:

"Els diners que hi ha al futbol... costen molt fora del món del futbol, moltíssim! Aquí diuen: 'Bah, una prima de només 500 euros.' Tu saps què són 500 euros per a la gent de fora? És que no saps el que estàs dient!

Tots hem sentit jugadors dient:"Bah, això [assenyalant-se el rellotge] m'ha costat 8.000 euros. Però si hi ha gent que està tot l'any, per aconseguir això!

Sobretot amb els joves, que es poden confondre. La meva feina és aconsellar-los: 'Estalvia, compra't un piset, en comptes d'aquest cotxe fantàstic o aquest rellotge de 8.000 euros. O compra-li un pis a ta mare, jo què sé, inverteix en el teu país, en terres...' Això és que intento, perquè acabes això amb 34 anys i... se t'acaba tot en tres anys si no fas res."


Vídeo de la roda de premsa (a 14'40" hi ha la resposta)

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut