Handbol

Les misterioses rampes del jugador del Barça Dika Mem

El lateral francès busca confirmar el lideratge del grup a Hongria mentre cerca deixar enrere les molèsties musculars

Redacció Esport3Actualitzat

Dika Mem és una de les estrelles indiscutibles del Barça d'handbol i, com a tal, l'equip depèn del seu talent. Acostumat a assumir galons en els partits i moments més complicats, unes rampes inesperades a les cames fa mesos que el fan sortir de polleguera. Ara, el francès busca deixar enrere aquestes molèsties físiques, encara sense conèixer-ne l'origen i la causa exactes.

"No sé exactament el que em passa, només que tinc rampes. Estem intentant buscar una solució perquè no em torni a passar."

Les rampes musculars van començar a finals de la temporada passada, a la pista del GOG danès, i es van repetir al pitjor escenari possible: la final four de Colònia. El lateral explica que "se sent bé", que "té el cos bé" i que "no està cansat", però que és conscient del problema i està enfocat a corregir-lo.

"No vull deixar de defensar per reservar energies i enfocar-me només en atacar. Estem entrenant diferent,  fent una mica d'extra. Soc un jugador que necessita estar treballant i jugant sempre per tal de tenir el cos acostumat."

Les misterioses rampes del jugador del Barça Dika Mem
Dika Mem, una de les estrelles del Barça d'handbol (F.C.Barcelona)

Tota una final a Hongria

Mem buscarà evitar les rampes durant el crucial partit d'aquest dijous al vespre (18.45 h) a la pista del Veszprém hongarès. Els blaugranes es juguen el lideratge del grup contra un rival que ja va guanyar al fortí gairebé inexpugnable del Palau. Les paraules del francès marquen l'objectiu de l'equip: "Ells han guanyat a casa nostra; ara volem anar allà i guanyar a casa seva." Declaració d'intencions d'un Dika Mem que, tot i expressar l'enorme dificultat del partit, es mostra positiu: "Som el Barça, tenim equip per anar allà i guanyar."

Fidel als colors

A banda, i amb una mirada a més llarg termini, el lateral es veu vestit de blaugrana molts més anys.

Soc un home de compromís. He demostrat que vull i que puc ser aquí. Vull fer història amb el Barça i ser al club el màxim temps possible però això, esclar, també depèn del que vulgui el club."

Mem està disputant ja la seva vuitena temporada com a culer, erigit en un dels millors jugadors d'handbol del món i en el líder del club català.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut