La temporada a les lligues de waterpolo es dona per acabada
La temporada a les lligues de waterpolo es dona per acabada
Waterpolo

Les lligues de waterpolo, finalitzades

Ja no es jugaran més partits i es deixa en mans d'una comissió delegada determinar si hi ha campió, les places europees i els ascensos i descensos

Xevi BardoletActualitzat

Les lligues de la Divisió d'Honor de waterpolo i també les de la resta de categories, ja no es tornaran a reprendre i es donaran per acabades. En la reunió telemàtica d'ahir entre la Federació Espanyola de Natació i els clubs, es va acordar per majoria donar el curs per finalitzat, i es va decidir crear una comissió delegada que haurà de determinar si hi ha campió, quin és el criteri per a les places europees i si hi ha ascensos i descensos.

Aquests tres aspectes ja són de més difícils de determinar. El Zodiac Atlètic-Barceloneta dominava amb mà de ferro la Divisió d'Honor masculina, però, pel que fa a la femenina, el Centre de Natació Mataró era el líder d'una lliga amb més aspirants. Tenint en compte que es tractava d'una competició amb play-off, alguns clubs no veurien de bon ull que hi hagués campió.

Pel que fa a les places europees, la situació és encara més complexa. En la competició masculina per exemple, aquesta temporada hi ha hagut tres equips a la Champions i dos a la LEN Eurocup. I ara mateix hi ha fins a sis aspirants a places europees, alguns d'ells havent jugat un partit menys pel fet de tractar-se d'una lliga imparell.

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut