El Brann viu instal·lat en l'alegria des del desenllaç del sorteig
El Brann viu instal·lat en l'alegria des del desenllaç del sorteig
Lliga de Campions

Bogeria a Noruega: les entrades pel Brann-Barça de Champions volen en 8 minuts

Exhaurides les 1.000 entrades que ha posat a la venda el club noruec. Més de quatre mil aficionats s'han quedat sense localitat.

Redacció Esport3Actualitzat

Màxima expectació a Bergen per la visita del Barça del dia 20 de març. El Brann, el rival de l'equip de Jonatan Giráldez en l'eliminatòria de quarts de final, és un equip modest que ha superat per primer cop la fase de grups de la Champions, i rebre el campió vigent significarà tota una festa a la ciutat dels fiords. 

I la prova és que les entrades que el club ha posat a la venda per aquest partit, un miler, s'han esgotat en només vuit minuts. Hi havia uns cinc mil aficionats en llista d'espera per adquirir una localitat, però la gran majoria se n'han quedat sense, davant de l'allau de peticions i la febre per aconseguir-ne una. 

El partit es jugarà a l'Asane Arena, una instal·lació polisportiva ubicada als afores de la ciutat de Bergen, i equipada amb calefacció sota la gespa per poder suportar les baixes temperatures de l'hivern nòrdic. Només té un problema: l'aforament està limitat a 3.700 espectadors. Entre els abonats i els compromisos, el club només ha pogut servir un miler d'entrades, que s'han exhaurit ràpidament. 

El partit de tornada, previst pel 28 de març, es jugarà a l'Estadi Johan Cruyff. El Barça considera que l'SK Brann no és un equip amb prou potencial ni prou ganxo per obrir l'Estadi Lluís Companys.  

Una imatge de l'escenari del partit, l'Asane Arena
Una imatge de l'escenari del partit, l'Asane Arena de Nyborg, prop de Bergen
Anar al contingut